Onze vrijheid vieren we met z'n allen!

We hadden er zó op gehoopt... Om samen 76-jaar Vrijheid te vieren met een grandioos festival op 3 juli.

Maar helaas hebben we op 24 maart 2021 definitief de knoop door moeten hakken en zal er in 2021 geen Krimpenerwaard Festival zijn. 😢

Onze focus ligt nu volledig op het organiseren van een onvergetelijk festival in 𝟐𝟎𝟐𝟐. We hopen hier snel meer over te kunnen vertellen, de gekochte tickets blijven uiteraard ook voor deze editie gewoon geldig!

We gaan hoe dan ook een feestje bouwen met ruimte voor 7000 inwoners - jong & oud - uit de Krimpenerwaard (en omstreken)!


📍 LOCATIE

Sportpark Weydehoeck

Lekkerkerk

Het Krimpenerwaard Festival wordt gehouden op Sportpark Weydehoeck, op een prachtige locatie aan de rand van Lekkerkerk.

We raden iedereen zoveel als mogelijk aan om lopend/met de fiets te komen. Woon je niet de buurt? Uiteraard hebben we aan je gedacht! In de nabije omgeving vind je een groot beveiligd parkeerterrein. Volg de borden vanaf de N210 en je komt er vanzelf. 

⏰ Programma & Timetable

Een goed feestje heeft natuurlijk goede artiesten!

Daarom bieden we je een gevarieerd programma aan artiesten uit verschillende genres aan.
Van Feestdj tot Volkszanger en van lokaal talent tot wereldberoemde DJ!

🎟 ENTREETICKETS

We hanteren een unieke kaartverkoop: je krijgt namelijk letterlijk waar voor je geld!!

Met een entreeticket (van 5,50 euro) krijg je namelijk twee consumptiemunten!
Je kaartje heb je bij aankoop dus al direct terugverdiend.  Zo heb je niet alleen "gratis" toegang;
je kunt ook direct naar de bar voor je eerste drankje! 


Uitprinten hoeft niet hoor, wij scannen ze gewoon vanaf je smartphone.. Lekker makkelijk.

  • Vanaf nu te koop!
Koop Tickets

📌 VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, i.v.m. de veiligheid en de drukte bij de entree kunnen wij dit niet toestaan. Voor ouders met kinderwagens maken wij hiervoor een uitzondering.
Zeker! We hebben een speciaal toilet en we zullen er voor zorgen dat het terrein goed begaanbaar is.
Op het terrein kan je alleen betalen met consumptiemunten, waar je eenvoudig eten of drinken mee kunt kopen bij de bar en de foodtrucks. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenbalies.
Nee. Anders hebben onze horecapunten niet voor niets allemaal lekkere dingen ingeslagen ;) . Enkel als de temperatuur boven de 25 graden is mag je een klein flesje water meenemen.
Ja natuurlijk! Het feest is voor alle leeftijden, dus we heten je van harte welkom. Je krijgt van ons wel een ander bandje dan de mensen van boven de 18, zo weten de mensen achter de bar precies wie wel of geen alcohol mogen.
Ja! We zorgen voor voldoende lockers (kluisjes) waar je, tegen een kleine vergoeding, je spullen veilig in op kan bergen. Een locker kun je delen met 3 á 4 personen.
We kunnen heel veel hulp gebruiken! Mocht je ons willen helpen, super leuk! We komen graag met je in contact via info@crossoverevents.nl of stuur ons een berichtje via facebook!
Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, persoonlijke camera’s, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, dansschoenen, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen. En je allerbeste humeur mag natuurlijk ook niet ontbreken :)
Zeker weten! We hebben een aparte EHBO tent, hier kun je heengaan mocht er iets zijn. Uiteraard kan je dit ook iemand van de beveiliging aanspreken, zij zullen je verder helpen.
Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt er bij de ingang ook een controle gehouden door onze beveiligers. Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

En het klinkt misschien logisch, maar we melden het toch: het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas, drugs of vloeistoffen mee te nemen naar het festival.

Heb je nog een andere vraag? stuur ons even een berichtje via Facebook of mail naar info@crossoverevents.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op

Sponsoring

Het Krimpenerwaard Festival moet voor iedereen toegankelijk zijn!

Een evenement van deze omvang is echter niet zonder hulp van fantastische sponsoren te realiseren. Onderstaande sponsoren doen al mee, maar we kunnen nog heel veel steun gebruiken! Wilt u ook mee doen? Stuur dan een email naar info@crossoverevents.nl en wij bedenken samen met u graag een mooie sponsoroptie. 

Custom Rent
Lint Notarissen
Stinis
SVN
Roroka
Labots Totaalinstallaties
Van Herk Makelaardij
Luijten Installatietechniek
Uw logo hier

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Wij zijn te bereiken via info@crossoverevents.nl of stuur ons een berichtje op facebook


Social Media

Wil jij als eerst weten wanneer de earlybird tickets beschikbaar zijn? Of wanneer de volledige lineup bekend is? Volg onze facebook pagina en je bent altijd helemaal up-to-date.